It is currently Mon Sep 06, 2010 6:54 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 110 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Summerslam 2010
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 10:21 pm 
Maineventer

Ima dosta dobrih i uvjerljivih prica , ali mislim da Miz upropastiti kofercic , pored Nexus-a ga nece moci iskesirati sada , ali Miz je glup pa ce pokusati kao i na RAW-u i neko ce ga zeznuti , Miz je glup
Sve zavisi koji ce mec ici koji po redu , ako mec CENA vs Nexus-i bude isao prije meca za WWE titulu a Nexusi pobijede dobre su sanse da Nexusi uniste mec za titulu , ali tesko ce ko sada Sheamusa pobijediti.
Do dana danas nisam znao da je 90% stvari u WWE namjesteno , vjerovao sam da je nesto namjesteno , ali ocito sve se namjesta.
Znaci moja prognoza Sheamus pobijedjuje Ortona , a Cena team pobijedjuje Nexuse iako se i meni cini da bi mogli ponovo u tagu vidjeti Edge-a i Chris Jericho , samo da Khali ne baci nekoga iz svog tima, ocekujem na Summer Slam mec izmedju
Spoiler:
Kane-a i Undertakera
kao i mec izmedju izmedju
Spoiler:
Kofi-a i Matt Hardy-a

THE FUTURE OF NCW , CHOSEN ONE THE M SURVIVOR

Profile  

PostPosted: Tue Jul 20, 2010 11:01 pm 
Maineventer

ervi34 wrote:
MikoSurvivor wrote:
Ima dosta dobrih i uvjerljivih prica , ali mislim da Miz upropastiti kofercic , pored Nexus-a ga nece moci iskesirati sada , ali Miz je glup pa ce pokusati kao i na RAW-u i neko ce ga zeznuti , Miz je glup
Sve zavisi koji ce mec ici koji po redu , ako mec CENA vs Nexus-i bude isao prije meca za WWE titulu a Nexusi pobijede dobre su sanse da Nexusi uniste mec za titulu , ali tesko ce ko sada Sheamusa pobijediti.
Do dana danas nisam znao da je 90% stvari u WWE namjesteno , vjerovao sam da je nesto namjesteno , ali ocito sve se namjesta.
Znaci moja prognoza Sheamus pobijedjuje Ortona , a Cena team pobijedjuje Nexuse iako se i meni cini da bi mogli ponovo u tagu vidjeti Edge-a i Chris Jericho , samo da Khali ne baci nekoga iz svog tima, ocekujem na Summer Slam mec izmedju
Spoiler:
Kane-a i Undertakera
kao i mec izmedju izmedju
Spoiler:
Kofi-a i Matt Hardy-a

Imaš bujnu mašti u vezi Jericha i Eedgea :zeleni:

Ja ipak mislim da ce oni ponovo napraviti tag , moji argumenti su sledeci : Takvi borci poput njih u skorije vrijeme nece osvojiti jacu titulu pa bi mogli napraviti tag da postanu tag team sampioni , jer nema od DX - a pravog tag teama .
Oni nece napraviti tag ,, da se vole ,, nego ce napraviti tag radi obostrane koristi , zbog titule ali kada je izgube ponovo ce jedan drugog napasti, imam osjecaj da bi Cena konacno trebao napraviti jedan tag , sa nekim zlikovcem

Profile  

PostPosted: Tue Jul 20, 2010 11:06 pm 
Mid-Carder

Cena bi trebao postati heel, vec je neko pomenuo to i slazem se sa tim da mu je ovo odlicna prilika. Cijenim ga kao borca ali je smorio mnogo.....
Kad smo vec kod Cene ne vidim ga u tagu ni sa jednim borcem a ideja da Edge i Jericho naprave tag mi se ne cini losa uopste.......Tag timovi su ove godine zaista ocajni :)

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 12:47 am 
Champion

Pr0ba ne znam zasto,ali sam malo sujeveran sto se tog Ceninog heel turna tice,jednostavno mislim da ce se na SummerSlamu upravo desiti to da ce se Nexusi posvadjati,jer ce verovatno izgubiti match,ali ostaje da vidimo,iako bi voleo da Cena postane heel,ali ko bi onda bio glavni face?Rey?Mislim da bi Jeff mogao da nosi tu ulogu glavnog face-a u kompaniji,ali on je u TNA..

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 1:29 am 
Assistant Manager

HustleLoyaltyRespect wrote:
Pr0ba ne znam zasto,ali sam malo sujeveran sto se tog Ceninog heel turna tice,jednostavno mislim da ce se na SummerSlamu upravo desiti to da ce se Nexusi posvadjati,jer ce verovatno izgubiti match,ali ostaje da vidimo,iako bi voleo da Cena postane heel,ali ko bi onda bio glavni face?Rey?Mislim da bi Jeff mogao da nosi tu ulogu glavnog face-a u kompaniji,ali on je u TNA..

Orton vec sada preuzima glavnu ulogu iako je tweener.Takodjer,ili Cena ili HHH idu na heel,pa ako Cena bude heel,HHH ostaje face.

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 1:38 am 
Maineventer

Rock bottom wrote:
HustleLoyaltyRespect wrote:

Orton vec sada preuzima glavnu ulogu iako je tweener.Takodjer,ili Cena ili HHH idu na heel,pa ako Cena bude heel,HHH ostaje face.

Ipak ja bih volio da Cena bude heel , ali da napravi tag team sa nekim , primjera za Edge-a svi govore da je heel , a ipak ga publika obozava!!!
Mislim da HHH , on je vec bio heel u nekim situacijama ranije , onda se popravio , ali tesko da ce on postati dobar borac , on ce biti zlikovac koji ce misliti samo na sebe i WWE titulu dok Cena , ma kakvi on heel , ja ponavljam ja bih volio ali nemoguce , on je hrvac kojeg WWE koristi da bi zadivio djecu i prodao one glupe majice , uzas , ako on postane heel , koga ce publika voljeti , ma kakvi , to je isto kao da u SD Rey Mysterio postane heel , nemoguce!!!

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 2:02 am 
Assistant Manager

Osim ovog s tag teamom,o tome sam pisao na prosloj strani.A Tag team divizija je u kurcu i to treba prihvatit.Sto se tice Cena boys vs Nexusa,ocekujem da se tu nekako zajebe Cena i nexusi pobjedu.Nesto tips svi napadnu Cenu i nekako se "pridruze" nexusu.A postoji i varijanta da Cenini pobjede i napadnu ga tek poslje meca ili ga uopce ne napadnu.

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 12:13 pm 
Maineventer

I ja sam isto optimista po tom pitanju, trenutni gimmicki njih dvojce su ko stvoreni da budu u tagu. Malo malo pa se njih dvojca pokace u backstage-u, a i cesto su u medjusobnim matchevima. Za njih su imali planove da ih nazovu Rated Y2J ili Team Egos ali Edgova povreda je to sprecila. Mislim da ako ne budu tag teamu ponovo da ce biti u jos jednom feudu i to heel vs heel.

Profile  

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 1:00 pm 
Superstar

Stvarno bih volio da se "rodi" neki novi tag team, i to od dva kvalitetna wrestlera, kad bi to bili Edge i Jericho bilo bi predobro, ali i Cena heel pa s nekim još, uff kako bi plakala američka dečica ^^ :D

Profile  

PostPosted: Fri Jul 23, 2010 10:14 am 
Mid-Carder

Da iskreno kažem nadao sam se da će na Summerslamu bit Edge vs Jericho,njihov feud mi postaje sve zanimljiviji,zanimljiviji od onoga na početku godine jer je Edge heel
MikoSurvivor slažem se to s Undertakerovim povratko poslje meča ,ali bi bilo bolje tipa onaj povratak
u WM XX kad su se stalno kad se kane borio puštali oni takerovi videi...
Volio bi da se taker vrati kao AMERICAN BADASS !!! ali se to neće dogoditi :zeleni:

Profile  

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 8:22 pm 
Mid-Carder

Kane (c) vs Rey Mysterio - Match for the WHC

Image

Last edited by ervi34 on Sun Jul 25, 2010 12:56 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 11:15 am 
Mid-Carder

Gey Mysterio će popušit,i onda će se pojavit Taker i napravit tombstone na Kane-u.I imamo novi feud.I na kraju ispadne da je Kane razbio Takera.I onda Taker vs Kane na Night of Champions-u i Taker pobedi.

Profile  

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 9:16 pm 
Superstar

Mislim da neče biti Kane vs Undertaker na night of champion jer će to biti ipak malo bolji feud i mislim da če se oni stresti tek na wrestlemani.Nadam se da če biti Kofi vs Dolf za IC.Iako je kofi dobar mislim da je Dolf zaslužio dobiti titulu a nevidim bolje vrijeme nego summerslam.

Profile  

PostPosted: Sun Jul 25, 2010 10:38 pm 
Maineventer

Ja ocekujem na Summer Slamu jedan pravi mec za IC , po spojleru to je ovaj mec :
Spoiler:
Matt vs Drew vs Kofi vs Christian
, ali mislim da ce na SD prije toga meca biti mec za koji sam cuo za IC da ce biti a to je
Spoiler:
Dolph vs Kofi
, znaci biti ce super zanimljivo sto se tice IC

Za WHC , hmmm mnogo spojlera ali koji je tacan

Last edited by MikoSurvivor on Sat Jul 31, 2010 7:14 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: Tue Jul 27, 2010 12:10 pm 
Superstar

Spoiler:
It was announced during tonight's Raw that the 7-on-7 Tag Team Match between Team Cena and Team Nexus at SummerSlam has been changed to an Elimination Tag Team Match. In an Elimination Tag Team Match, the contest must continue until all members of one team are taken out of the match, either by pinfall or submission.

od prošlog Rawa, ja promijenio tamo u postu di sam to stavio prije.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 110 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]